Le Larousse du pain

By KAYSER, ERIC
LV413269
(978-2-03-597368-9)

Your Price

  • $49.95 /ea.
  • Net price: $49.95 /ea.
80 recettes de pains et viennoiseries

Des techniques pour réaliser soi-même son pain sans machine. Le boulanger expose les grands principes de la panification, les ingrédients et le matériel nécessaires, puis propose des recettes étape par étape : des pains du quotidien avec différentes farines, des pains gourmands, des fougasses ou encore des viennoiseries.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-03-597368-9)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


Details

  • ISBN: 978-2-03-597368-9
  • Editor: LAROUSSE
  • Place of publication: Paris
  • Section: Breads/Pastas
  • Collection: -
  • Publication: 12/9/2019
  • Format: -
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 301
  • Dimensions: 20cm × 27cm

From the same author

  • La boulangerie des petits
    • $26.95 /ea.
    • Retail price $26.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Le grand livre du pain
    • $34.95 /ea.
    • Retail price $34.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays