Cuisine niçoise : 50 recettes simples & authentiques : socca, pistou, aïoli, pan bagnat...

By Tréal, Cécile
LV487352
(979-1-03-230877-6)

Your Price

  • $31.95 /ea.
  • Net price: $31.95 /ea.
50 recettes simples & authentiques

Cinquante recettes niçoises, de l'apéritif au dessert, du classique au revisité, pour cuisiner des spécialités de la région : pissaladière, socca, tourte de blettes, soupe au pistou, calamars frits, petits farcis, salade de pois, daube, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(979-1-03-230877-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: book
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 124
  • Dimensions: 18cm × 23cm

From the same author