Le bouquin de la gastronomie

By Vitaux, Jean
LV435776
(978-2-221-19737-0)

Your Price

  • $65.95 /ea.
  • Net price: $65.95 /ea.
A travers des faits historiques et des textes fondateurs de la gastronomie française, l'auteur montre l'importance de l'art culinaire. Il évoque les habitudes alimentaires au XVe siècle, les aphorismes d'A. Dumas ou encore la cuisine dite de restriction durant l'Occupation.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-221-19737-0)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: France


Details

  • Format: -
  • Type of coverage: Softback
  • Language: Français
  • Number of pages: 1064
  • Dimensions: 14cm × 20cm

From the same author

  • Histoire de la peste
    • $50.95 /ea.
    • Retail price $50.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays
  • Les grandes pandémies de l'histoire
    • $12.95 /ea.
    • Retail price $12.95 /ea.
    • Qty:
    • Quantity Available: 0
    • Availability Restocking - Variable delays