Six saisons en cuisine : 200 recettes pour sublimer vos légumes

By Holmberg, Martha
LV475838
(978-2-501-17079-6)

Your Price

  • $59.95 /ea.
  • Net price: $59.95 /ea.
200 recettes pour flexitariens et végétariens qui mettent les légumes à l'honneur, réparties en six périodes (printemps, début d'été, mi-été, fin d'été, automne et hiver) afin de respecter la saisonnalité : poireaux aux anchois et oeufs mollets, panzanella aux poivrons grillés, gratin de thon et courges, pâtes au pesto de fèves, entre autres.

Online

Restocking - Variable delays
(978-2-501-17079-6)

0 in-stock*

Click to check the quantities available in each store. If 1 or 2 is indicated, please call before coming in store. You can order back order items at any time.


About the Author

Nationality: United States


Details

  • ISBN: 978-2-501-17079-6
  • Editor: MARABOUT
  • Place of publication: Paris
  • Section: Vegetarian cuisine
  • Collection: -
  • Publication: 1/30/2023
  • Format: book
  • Type of coverage: Hardback
  • Language: Français
  • Number of pages: 397
  • Dimensions: 21cm × 27cm